Verhuishulp van professionele verhuizers

Verhuishulp voor een snelle verhuizing

Verhuizen is erg zwaar. Extra sjouwhulp is in deze tijd dan ook zeker welkom. Wanneer u gebruikt maakt van professionele verhuizers wordt uw verhuizing een stuk gemakkelijker.

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard levert betaalbare professionele verhuishulp door heel het land.

De sterke gediplomeerde verhuizers hebben allen een verklaring van goed gedrag, een VCA certificaat en zijn voor verschillende taken inzetbaar. Meubels en witgoed sjouwen, verhuiswagen inladen, inpakken of juist uitpakken.

Losse sjouwhulp: minder stress, geen energieverspilling en alles een stuk sneller geregeld.

Vanaf 24,50 per uur heeft u al extra mankracht voor uw verhuizing.

Ervaren verhuizers én zelfopgeleide studenten

De combinatie van professioneel verhuizen maar ook weinig betalen is vrij uniek. De meeste verhuisbedrijven bieden dan ook verhuishulp aan voor een veel hoger tarief.

Dit is wat ons betreft verleden tijd.

Bij Verhuisbedrijf Utrecht krijgt u dezelfde kwaliteit voor een veel betere prijs. We werken met ervaren verhuizers en met zelf opgeleide studenten.

Deze studenten worden eerst goed opgeleid, voordat ze alle verhuistaken uitvoeren. Hierdoor bieden studenten dezelfde kwaliteit als de meer ervaren verhuizers.

Door de ervaring en een goede opleiding bereiken al uw eigendommen snel en netjes de nieuwe locatie. Grote zware meubels of ander witgoed? Onze sjouwers kunnen ermee overweg.

Goed tillen vergt kennis en ervaring

De ervaren verhuizers en gediplomeerde studenten weten precies hoe ze alle spullen moeten tillen. Een goede techniek scheelt kracht, is een stuk efficiënter en voorkomt schade en ongelukken.

Ook grote of zware objecten, zoals meubels en witgoed, zijn voor onze professionele verhuizers geen probleem. Ze weten ook precies hoe ze grotere objecten veilig door bijvoorbeeld het trapgat moeten krijgen.

Met onze verhuizers krijgt u dus naast extra spierballen ook extra verhuiskennis in huis.

Ook extra verhuishulp nodig bij uw verhuizing?

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende verhuishulp offerte aan. Binnen 24 uur heeft u een offerte op maat in uw mailbox.

Gecertificeerd door
Bekend van
Verhuis partner van