Betaalbaar Verhuis Transport

Het vakkundig vervoeren van goederen vereist kennis. Een ongeluk zit ook tijdens transport in een klein hoekje.

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard verzorgt professioneel transport voor al uw goederen.

Dit doen we 365 dagen per jaar. Ook ’s avonds en zonder toeslagen. Uw eigendommen worden met een bestelbus (10m3) of met een verhuiswagen (20m3) van A naar B gebracht. In overleg is zelfs een nog grotere verhuiswagen mogelijk.

We hebben twee transportdiensten: transport huren én meubeltransport.
U kunt bij beide diensten kiezen tussen een bestelbus en een verhuiswagen. De transportmiddelen worden altijd door een ervaren verhuizer bestuurd.

Bij het ophalen van uw spullen krijgt u een Track & Trace code waarmee u ons online kunt volgen. Zo weet u altijd waar uw goederen zijn.

Bestelbus 10m3

70,- € 70 voor 4 uur
  • Excl. verplichte verhuizer (24,50 p/u)
  • Géén hydraulische laadklep
  • 8 uur voor € 90

Verhuiswagen 20m3

95,- € 95 voor 4 uur
  • Excl. verplichte verhuizer (24,50 p/u)
  • Inclusief hydraulische laadklep
  • 8 uur voor € 125

Meubel transport

60,- Vanaf € 60 per uur
  • Inclusief 2 Meubel koeriers
  • Voor enkele objecten
  • Maximaal 3 uur
Tip: Alle busjes en verhuiswagens zijn standaard voorzien van professionele verhuismaterialen zoals verhuisdekens, meubelrollers, een steekwagen, spanbanden en een gereedschapskoffer. De verhuismaterialen worden zonder extra kosten meegeleverd.

Gaat uw kantoor, bedrijf of instelling verhuizen? En wilt u verhuizen zonder dat uw organisatie stilstaat? Laat uw inboedel snel en veilig verhuizen door een echte specialist.

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard levert betaalbare en op maat gemaakte bedrijfsverhuizingen.

Een zakelijke verhuizing brengt veel voorbereiding, werk en risico’s met zich mee. Door middel van een goede planning en een strakke voorbereiding minimaliseert Verhuisbedrijf Utrecht de gevolgen voor uw bedrijf. In de meeste gevallen is een zakelijke verhuizing binnen 1 dag geregeld.

Klein bedrijfspand of juist een groot kantoorgebouw? We hebben voor elke situatie de meest geschikte oplossing. Door onze flexibele en efficiënte aanpak zijn uw medewerkers weer snel aan het werk.

Meubeltransport: transport voor enkele objecten
Heeft u een nieuwe hoekbank, piano of eettafel gekocht? Of wilt u juist één of enkele van uw huidige meubels of goederen naar een nieuwe bestemming brengen? Dan is meubeltransport in de meeste gevallen de meest voordelige optie.

Meubeltransport is voor zowel particulieren als bedrijven. De opdracht mag maximaal 2 uur in beslag nemen. Deze service is inclusief 2 verhuizers. Het is ook mogelijk om een extra derde verhuizer in te huren (24,50 per uur).

De meubeltransport service kost 80 euro per uur voor een bestelbus van 10m3 en 95 euro per uur voor een verhuiswagen van 20m3.

Wilt u een professionele, maar ook een betaalbare meubel transport inplannen?

Vraag gemakkelijk en snel een gratis offerte aan. 

Of bel snel 0186 – 758 000 voor meer informatie.