Tijdelijke opslag: al vanaf 1 dag

Op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte in Regio Hoeksche Waard?

Ga je verhuizen en heb je tijdelijke opslag of opslag voor een langere periode nodig? Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij (tijdelijke) opslag en opbergruimte aan. Ook wanneer je niet gaat verhuizen kan het handig zijn om spullen op te slaan in een opslagruimte. Dit geeft je namelijk meer ruimte in je eigen woning. Zo kun je bijvoorbeeld een kamer vrij maken die eerst diende als opslagruimte, deze kun je dan mooi inrichten als extra babykamer of een kantoor om in thuis te werken.

Je kunt de spullen zelf naar onze opslag brengen of indien gewenst komen wij de spullen die je op wilt slaan bij je ophalen. Dit doen we met de grootst mogelijke zorg, zo ben jij ervan verzekerd dat jouw spullen schadevrij de opslagplaats bereiken. Zodat ze veilig opgeborgen kunnen worden.

Het huren van een (tijdelijke) opslagruimte heeft nog meer voordelen:

 • Je hoeft geen afstand te doen van spullen, je slaat ze zo lang als je wilt op. Het opslaan van spullen is goedkoper dan het opnieuw moeten aanschaffen of huren van spullen.

 • Scherpe tarieven voor opslag.

 • Jouw spullen worden indien gewenst opgehaald door onze professionals. De spullen worden schadevrij vervoerd, tijdens dit transport zijn jouw waardevolle spullen verzekerd.

 • Ook tijdens de opslag zijn jouw spullen verzekerd.

 • Je hebt te allen tijde toegang tot je spullen. Hiervoor maak je eenvoudig een afspraak met ons. 2x keer per maand is dat gratis, mocht je vaker toegang tot je spullen willen dan rekenen we daar €5.- per keer voor.

(Tijdelijke) (archief)opslag voor bedrijven in Regio Hoeksche Waard

Wanneer je bedrijf overgaat naar een ander pand kan het voorkomen dat je tijdelijk of voor langere periode behoefte hebt aan opslagruimte voor bijvoorbeeld jouw archief. Wij begrijpen als geen ander dat er zorgvuldig omgegaan dient te worden met een zakelijk archief. Daarom bieden wij een veilige opslagruimte aan in Regio Hoeksche Waard. Je bent ervan verzekerd dat jouw bedrijfsinboedel veilig opgeborgen is, zelfs de vertrouwelijke archiefstukken.

Vraag een offerte aan voor (tijdelijke) opslagruimte in Hoeksche Waard

Neem contact met ons op om jouw opslagruimte behoeftes te bespreken. Wij denken graag met je mee om tot een passende (tijdelijke) opslagruimte oplossing te komen. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend en gratis.

Of bel direct 0186 – 758 000 voor meer informatie.

Hoe werkt tijdelijke opslag bij Verhuisbedrijf Utrecht?

Gebruik maken van de tijdelijke opslag van Verhuisbedrijf Hoekschewaard is eenvoudig. U hoeft namelijk helemaal niets zelf te doen.

Het opslagproces voor uw inboedel bestaat uit vier stappen:

 1. VBHW komt naar u toe
  We komen eerst met onze verhuiswagen naar u toe. Alle huizen, appartementen en bedrijfslocaties in Nederland zijn voor ons bereikbaar.

2: Ervaren verhuizers laden alles in

Gediplomeerde verhuizers zetten alle meubels en verhuisdozen veilig in de verhuiswagen. Het verplaatsen van uw spullen doen we met professionele verhuismaterialen zoals opslagdekens, meubelrollers, wikkelfolie en noppenfolie. Dit verkleint de kans op een ongeluk of beschadiging.

Een ongeluk wordt dan ook minder snel gemaakt wanneer onze eigen verhuizers zelf al uw spullen inladen met professionele verhuismaterialen. Hierdoor kunnen we u garanderen dat uw eigendommen veilig vervoerd worden. We rekenen geen meerprijs voor het gebruik van deze professionele verhuismaterialen.

3: Uw opslagbox in een veilige opslagruimte

De verhuizers brengen alle spullen naar de tijdelijke opslagruimte van Verhuisbedrijf Numansdorp. Dit scheelt u een aantal eigen ritjes naar de opslagruimte en u hoeft dus ook geen verhuiswagen te huren.

De opslagruimte is zeer goed beveiligd. Uw persoonlijke opslagbox is voorzien van een eigen slot. Er is 24/7 cameratoezicht (met opname) aanwezig zodat we altijd alles goed in de gaten houden. Het pand is ook goed beveiligd met zowel een brandalarm als inbraakalarm.

Daarnaast krijgt u altijd een verwarmde droge opslagbox, zodat uw bezittingen beschermd zijn tegen vocht of schimmel.

4: Alles weer naar de afgesproken locatie

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt hebben neemt u contact met ons op. Van tevoren wordt er een datum ingepland waarop we de spullen weer naar u toebrengen. Dit kan op hetzelfde adres zijn, maar een nieuw adres is ook mogelijk (bijvoorbeeld voor een verhuizing). Ook dan laden onze professionele verhuizers alle spullen weer netjes uit de verhuiswagen en brengen alles naar de gewenste plek.

Bestelbus 10m3

70,- € 70 voor 4 uur
 • Excl. verplichte verhuizer (24,50 p/u)
 • Géén hydraulische laadklep
 • 8 uur voor € 90

Verhuiswagen 20m3

95,- € 95 voor 4 uur
 • Excl. verplichte verhuizer (24,50 p/u)
 • Inclusief hydraulische laadklep
 • 8 uur voor € 125

Meubel transport

60,- Vanaf € 60 per uur
 • Inclusief 2 Meubel koeriers
 • Voor enkele objecten
 • Maximaal 3 uur
Tip: Alle busjes en verhuiswagens zijn standaard voorzien van professionele verhuismaterialen zoals verhuisdekens, meubelrollers, een steekwagen, spanbanden en een gereedschapskoffer. De verhuismaterialen worden zonder extra kosten meegeleverd.

Verhuizen en opslag onder 1 dak: Nu met extra korting

We verzorgen al jarenlang elke dag vele verhuizingen en weten dus ook uit ervaring hoe stressvol zo’n periode kan zijn. Nog meer regelen voor tijdelijke opslag en extra veel papierwerk zijn dan ook dingen waar u niet op zit te wachten.

Een verhuizing en opslag bij hetzelfde bedrijf regelen is veel makkelijker en scheelt u dus veel tijd en minder papierwerk.

Vanaf nu scheelt het u ook nog eens kosten.

Wanneer u zowel een verhuizing als opslagruimte bij ons afneemt krijgt u namelijk:

1 maand gratis opslag (vanaf 3 maanden) + 10% korting op uw terug-verhuizing

Dat werkt nog eens verhuisstress verlagend.

Verhuishulp voor een snelle verhuizing

Verhuizen is erg zwaar. Extra sjouwhulp is in deze tijd dan ook zeker welkom. Wanneer u gebruikt maakt van professionele verhuizers wordt uw verhuizing een stuk gemakkelijker.

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard levert betaalbare professionele verhuishulp door heel het land.

De sterke gediplomeerde verhuizers hebben allen een verklaring van goed gedrag, een VCA certificaat en zijn voor verschillende taken inzetbaar. Meubels en witgoed sjouwen, verhuiswagen inladen, inpakken of juist uitpakken.

Losse sjouwhulp: minder stress, geen energieverspilling en alles een stuk sneller geregeld.

Vanaf 24,50 per uur heeft u al extra mankracht voor uw verhuizing.

Let op! Gevaarlijke spullen mogen NIET worden opgeslagen!
Hieronder vallen onder andere de volgende spullen:

Twijfelt u of bepalen objecten opgeslagen mogen worden? Neem dan eerst contact met ons op voor advies.