Senioren verhuizen: volledig verzorgd en voordelig

Seniorenverhuizing zonder stress met Verhuisbedrijf Hoeksche waard
Een verhuizing is vaak een stressvolle en ingrijpende gebeurtenis, zeker voor senioren. Onze verhuizers zijn hier dan ook op ingesteld om u alle zorgen te ontnemen. Wij ontlasten u volledig om uw verhuizing zonder stress tot een goed einde te brengen. Verhuisbedrijf Hoeksche waard is hierin gespecialiseerd en helpt door heel Nederland senioren verhuizen. Meubels tillen, in- en uitpakken, en transport zijn ons uiteraard bekend. We doen echter nog veel meer. Tijdelijke opslag, een verhuislift en extra klusjesmannen zijn ook diensten die wij 365 dagen per jaar leveren. U vertelt wat u nodig heeft en wij voeren het snel en vakkundig uit. Zo krijgt u precies de verhuizing op maat die u nodig heeft. VBHW helpt u 365 dagen per jaar met verhuizen. Ook ’s avonds en zonder toeslagen of verborgen kosten.
pexels-ron-lach-6942741
Vragen of gewoon meer informatie nodig? Vraag direct een offerte aan en ontvang de zelfde werkdag nog een vrijblijvende offerte! Of bel snel 0186 – 758 000 voor meer informatie.
Ervaren verhuizers én zelfopgeleide studenten

Verhuizen begint uiteraard met het inpakken van al uw eigendommen. U hoeft dit niet allemaal zelf te doen, want onze inpakkers staan klaar om dit ook voor u te doen. Zij weten precies welke verhuis- en verpakkingsmaterialen ze moeten gebruiken en hoe ze alles netjes en gestructureerd moeten inpakken. Zo worden al uw bezittingen perfect beschermd.

De inpakkers gebruiken bijvoorbeeld inpakpapier, noppenfolie, wikkelfolie en verhuistape om alle objecten goed te beschermen. Vertel ons of u nog inpakmaterialen nodig heeft of bestel al uw verhuismaterialen via onze eigen webshop.

De sterke en gediplomeerde verhuizers tillen met gemak al uw spullen van de verhuiswagen naar uw woning of juist andersom. Ze gebruiken meubelhondjes, steekwagens en andere verhuismaterialen, zodat de verhuizing snel en soepel verloopt.

Zijn er te veel zware of grote spullen die naar verschillende verdiepingen moeten? Dan biedt de verhuislift uitkomst. De verhuislift brengt met speels gemak meubels, dozen en andere goederen van hogere etages naar de begane grond.

Professionele verhuiswagens
Uw spullen worden netjes in de professionele verhuiswagen geordend. Sommige objecten worden goed vastgezet met spanbanden. We gebruiken ook verhuisdekens, zodat uw inboedel goed beschermd is tijdens het transport. Tijdens de verhuizing wordt er gebruik gemaakt van een bestelbus (10 m3) of grote verhuiswagen (20 m3). Dit is afhankelijk van het aantal spullen dat u wilt verhuizen. Een grotere verhuiswagen nodig? Ook dat is mogelijk in overleg.
Vakkundige klusjesmannen maken de verhuizing af
Een verhuizing is meer dan goederen van A naar B brengen. Bij de meeste verhuizingen staan er ook nog klusjes te wachten zoals schilderen of een vloer leggen. Laat de klusjes over aan de ervaren klussers van VBU en bespaar daarmee veel tijd en moeite. U hoeft dus geen familie in te schakelen om dit voor u te doen. De vakkundige klusjesmannen weten precies hoe ze snel iedere klus kunnen uitvoeren. Ze helpen u onder andere met de volgende tijdrovende taken:

Vraagt u zich af of de klussers ook een andere taak uitvoeren die hier niet tussen staat? Neem dan even contact met ons op.