Goedkoop verhuizen in Hoeksche Waard

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard is de expert op het gebied van particuliere verhuizingen

Wanneer je gaat verhuizen is er veel wat geregeld moet worden. Verhuisbedrijf Hoeksche Waard maak verhuizen makkelijk. Met ruim 10 jaar ervaring zorgen onze professionele verhuizers dat uw verhuizing soepel, schadevrij en zorgeloos verloopt. Zij weten van aan- en inpakken. Zodat u snel zorgeloos van uw nieuwe woning kunt genieten.

Laat je jouw verhuizing verzorgen door Verhuisbedrijf Hoeksche Waard, dan kies je voor:

  • Een supersnelle verhuizing. Wij streven ernaar om de verhuizing binnen een dag plaats te laten vinden.
  • Volledige ontzorging. wij nemen op een door jou te bepalen datum de gehele verhuizing voor je uit handen. Je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn tijdens de verhuizing.
  • Maar je kunt je verhuizing wel live volgen door middel van een unieke track & trace.
  • Jouw waardevolle bezittingen zijn verzekerd tijdens de verhuizing, zelfs jouw antieke kast.
  • Wij hebben alle beschermingsmaterialen in huis om jouw spullen goed te beschermen tijdens het transport van de ene naar de andere woning.
  • Onze professionele verhuizers staan voor je klaar en zijn snel inzetbaar. Bij een spoedverhuizing zetten wij alles op alles om dezelfde dag al verhuizers voor je beschikbaar te stellen.
  • Een offerte op maat binnen 24 uur. Met garandeert een lagere prijs dan verhuisbedrijven in de regio. Vraag direct een offerte aan.
pexels-cottonbro-4569299

Goedkoop en snel verhuizen? VBHW doet het voor je!
Stressvrij, schadevrij en snel verhuizen?
Verhuisbedrijf Hoeksche waard is de expert op het gebied van particuliere
verhuizingen. Vandaag nog verhuizen? Onze vakmannen staan voor je klaar!
Neem direct contact met ons op.

Je verhuizing compleet of gedeeltelijk uitbesteden aan Verhuisbedrijf Hoeksche Waard

Twijfel je nog of je jouw verhuizing gedeeltelijk of helemaal uit wilt besteden? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van advies afgestemd op uw persoonlijke situatie. Ook ondersteunen we je bij de voorbereiding en planning van de verhuizing zodat deze snel en succesvol verloopt. Indien gewenst kunnen onze vakmensen professionele ondersteuning bieden bij het schoonmaken en klussen. Benieuwd hoeveel tijd en energie jij gaat besparen als je jouw verhuizing uit handen geeft?
Neem contact op om de mogelijkheden voor uw verhuizing te bespreken of vraag direct een offerte aan door op onderstaande offerte button te klikken. 

Goed transport en sterke verhuismaterialen

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard maakt tijdens iedere verhuizing gebruik van verschillende professionele verhuismaterialen. Steekwagens, verhuishondjes en verhuisdekens worden gebruikt voor een vlotte en veilige verhuizing.

Al uw spullen worden met een bestelbus of verhuiswagen naar uw nieuwe woning vervoerd. Onze bestelbussen en verhuiswagens worden altijd goed onderhouden.

Heeft u veel grote of zware meubels, witgoed of andere spullen die van boven naar beneden (of andersom) moeten? Dan is het soms verstandiger om gebruik te maken van een verhuislift. Wanneer goederen niet door het trapgat passen is het zelfs de enige optie. VBU verhuurt ook professionele verhuisliften. Voor de veiligheid verhuren we de liften altijd inclusief bemanning.

Kwalitatieve inpakmaterialen nodig?
Beschadigde meubels, servies of andere spullen zijn uiteraard niet wenselijk. Bestel sterke professionele verhuismaterialen bij VBHW en bescherm uw spullen. In onze verhuiswebshop vindt u onder andere matrashoezen, verhuisdozen en wikkelfolie.

Klusjesmannen maken uw nieuwe woning af
Klussen in en om het huis blijven vaak liggen. Ze zijn te lastig, fysiek zwaar, of u komt er simpelweg niet aan toe. De professionele klussers van Hoeksche Waard lossen de meeste klusjes in een mum van tijd op. Na het afronden van de klussen is uw huis ook meteen écht af. Geen stress meer, maar meteen genieten van uw nieuwe woning.

De klusjesmannen voeren onder andere de volgende taken uit:

Tijdelijke opslag vanaf 1 dag

Tijdens een verhuizing kan het voorkomen dat u tijdelijke of zelfs meer permanente opslag nodig heeft. Verhuisbedrijf Hoeksche Waard heeft een veilige opslagplaats voor al uw meubels en andere goederen. U kunt al vanaf 1 dag een opslag box huren.

Met onze tijdelijke opslag service hoeft u helemaal niets meer te doen. Professionele verhuizers komen naar uw huis toe, laden al uw eigendommen veilig in onze verhuiswagen, en brengen het tot slot naar uw eigen opslagbox.

Van tevoren wordt er een datum ingepland waarop we de goederen weer op de juiste locatie afleveren en op hun plek zetten.

Vragen of gewoon meer informatie nodig?

Vraag direct een offerte aan en ontvang de zelfde werkdag nog een vrijblijvende offerte!

Of bel snel 0182 – 758 000 voor meer informatie.

HLS Group - Snel en vakkundig