Goedkope Woningontruiming | 365 dagen per jaar

Laat uw woning of bedrijfspand binnen 1 dag ontruimen
Een woningontruiming speelt vaak tijdens een roerige periode. Laat het zware werk daarom over aan een specialist in ontruimingen. U heeft geen zorgen en bespaart  veel tijd en energie. Verhuisbedrijf Hoeksche Waard verzorgt professionele woningontruimingen door heel Nederland tegen een scherpe prijs. Een woningontruiming is werk voor een ervaren specialist. De ontruiming moet natuurlijk snel en zorgvuldig worden uitgevoerd. In de meeste gevallen moet de woning hierna klaar zijn voor oplevering. Wij bieden hiervoor de volgende ontruimingsdiensten aan:

Wij ontruimen uw huis of bedrijfspand binnen 1 dag, ongeacht de omvang van de ontruiming. Dit doen we 365 dagen per jaar en we werken ook ’s avonds (zonder extra toeslag). Wanneer u uw woning compleet laat ontruimen is uw woning meteen klaar voor verhuur of verkoop.

Onze discrete verhuizers houden altijd rekening met de reden van de woningontruiming. Of het nu gaat om een standaard verhuizing, seniorenverhuizing, ontruiming na overlijden, scheiding of een faillissement.

Wilt u een professionele, maar ook een betaalbare woningontruiming?

Razendsnel een gratis offerte 

Of bel snel 0186 – 758 000 voor meer informatie.

Meer dan alleen een huis leegmaken

Uiteraard verwijderen we alle meubels, witgoed en andere inboedel uit het huis. Er komt echter meer kijken bij een professionele woningontruiming. Bijvoorbeeld, moet de inboedel verhuisd worden of naar een tijdelijke opslagplaats? Welke zaken wordt gezien als afval en wat moet juist bewaard blijven? Moet de woning in een bepaalde staat weer worden opgeleverd?

Het begint met het maken van duidelijke afspraken. We zoeken uit welke spullen u wilt behouden en wat u liever wilt weggooien.

Voor de inboedel die u wilt bewaren spreken we af waar u ze wilt hebben. Indien nodig nemen we verhuismaterialen en verhuisdozen mee om alles goed te beschermen. Dit kunt u aangeven in de gratis en vrijblijvende offerte.

U kunt ook losse verhuismaterialen bestellen in onze webshop of ophalen bij ons magazijn in Zwijndrecht.

Recycle en goede doelen

Bruikbare spullen die u niet meer nodig heeft, brengen we naar verschillende goede doelen. Zij hebben behoefte aan bruikbare spullen zoals meubels en elektronica. Kleding, schoenen en ander textiel dat weg mag, doneren we aan het Leger des Heils, Kringloop of andere goede doelen. Op deze manier helpen we hen samen een handje mee en geven we spullen een tweede leven. Dit is beter voor het milieu en het scheelt u ook nog eens stortkosten.

Waardevolle spullen over het hoofd gezien? Wij houden ze voor u apart, zodat u ze op ieder gewenst moment kunt ophalen of door ons laat opsturen.
De spullen die wel worden weggegooid brengen we naar een afvalverwerkingsbedrijf.
Alle spullen worden netjes gesorteerd en indien mogelijk gerecycled.

Klaar voor verkoop of verhuur

Wilt u dat uw woning of bedrijfspand na de ontruiming klaar is voor een nieuwe verhuurder of koper? Dan is het in sommige gevallen nodig om extra klussen uit te (laten) voeren.

Heeft u een huurhuis? Dan onderhouden we voor u het contact met de woningbeheerder voor de voor- en eindinspectie. Hier hoeft u geen zorgen meer over te maken. De woning wordt precies volgens de eisen van de beheerder opgeleverd.

Voor koopwoningen zit het net iets anders. Het huis kan worden opgeleverd zoals u het zelf voor ogen heeft, of zoals afgesproken in de overeenkomst na de verkoop van uw woning.

Voor zowel koopwoningen, huurhuizen als bedrijfspanden voeren we extra klussen uit om alles op orde te krijgen. Denk hierbij aan het vullen van gaten in de muren, behang of tapijt verwijderen en het demonteren van meubels. Het verwijderen van vloeren doen wij uitsluitend met de juiste professionele materialen. Alleen op deze manier houden we alles schoon en milieuvriendelijk.

Na een complete woningontruiming van Totaal Verhuisbedrijf Hoeksche Waard is uw huis of bedrijfspand helemaal klaar voor verkoop of verhuur.

Kosten huis ontruimen

De uiteindelijke kosten voor een woningontruiming zijn afhankelijk van de grootte van het huis, het aantal en soort objecten die in het huis aanwezig zijn en eventuele extra klusjes.

Heeft u veel (zware) grote meubels of andere spullen die niet door een trapgat passen? Dan is een verhuislift de ideale oplossing. Bij ons huurt u een verhuislift altijd met professionele bemanning. Wanneer u in een appartement woont is een ontruiming met een verhuislift meestal voordeliger.

Bekijk het overzicht voor alle tarieven van verhuiswagens, een verhuislift en woningontruimers.

Actie: Laat uw woningontruiming uitvoeren in de eerste 14 dagen van de maand en geniet van 10% extra korting op de gehele ontruiming.

Vragen of gewoon meer informatie nodig? Vraag direct een offerte aan en ontvang de zelfde werkdag nog een vrijblijvende offerte! Of bel snel 0186 – 758 000 voor meer informatie.