Klussen & Verbouwen

Full service Verhuisbedrijf Hoeksche Waard staat klaar om jouw woning te renoveren en om andere klussen in het pand uit te voeren.

Naast dat we zowel particulieren als bedrijven razendsnel kunnen verhuizen. Kunnen we er indien gewenst voor zorgen dat de woning bezemschoon of klaar voor de verhuur of verkoop opgeleverd wordt. En dankzij onze eigen timmermannen en eigen aannemers kunnen we nog een stap verder gaan. Onze vakmannen kunnen renovatiewerkzaamheden uitvoeren. Indien gewenst kunnen onze professionele klussers zelfs de gehele woning aanpakken. Er is geen klus die onze vakmensen niet uit kunnen voeren. Zowel in het pand waarvan je de sleutels in moet leveren als het nieuwe pand.

Wil je graag de vloer laten leggen in je nieuwe woning? Onze vakmannen regelen dit nog voordat de verhuizing plaatsvindt. Zodat je direct van je nieuwe woning kunt genieten en je spullen uit kunt gaan pakken zonder dat je eerst nog moet gaan klussen.

Ook wanneer je jouw bedrijfspand volledig wilt laten aanpassen zodat deze afgestemd is op de behoeftes van jouw bedrijf regelen onze professionele vakmannen dit.

HLS Group - Snel en vakkundig

Vraag nu gratis en snel een scherpe offerte aan!
Wilt u voordelig verhuizen met behoud van goede service? Vraag een gratis offerte aan en zie wat de verhuizing voor u kost. Op werkdagen binnen 24 uur een offerte aangepast op uw situatie.

Of bel snel 0186 – 758 000 voor meer informatie.

Professionele verhuiswagens

Uw spullen worden altijd netjes in de professionele verhuiswagen geordend. Sommige objecten worden goed vastgezet met spanbanden. We gebruiken ook verhuisdekens, zodat uw inboedel goed beschermd is tijdens het transport.

Tijdens de verhuizing wordt er gebruik gemaakt van een bestelbus (10 m3) of grote verhuiswagen (20 m3). Dit is afhankelijk van het aantal spullen dat u wilt verhuizen.
Een grotere verhuiswagen nodig? Ook dat is mogelijk in overleg.

Laat renovatie en andere klussen uitvoeren door Full service verhuisbedrijf Hoeksche Waard

Een verhuizing is meer dan goederen van A naar B brengen.
Bij de meeste verhuizingen staan er ook nog klusjes te wachten zoals schilderen of een vloer leggen. Laat de klusjes over aan de ervaren klussers van VBHW en bespaar daarmee veel tijd en moeite. U hoeft dus geen familie in te schakelen om dit voor u te doen.

De vakkundige klusjesmannen weten precies hoe ze snel iedere klus kunnen uitvoeren. Ze helpen u onder andere met de volgende tijdrovende taken:

Neem contact met ons op om jouw wensen met betrekking tot verbouwen en het klussen te bespreken.
Wij ontzorgen je graag met betrekking tot de gehele verhuizing en verbouwing. Vraag direct via onderstaande button een offerte op.