Verhuislift huren vanaf slechts €60 per uur

Haal grote objecten gemakkelijk in of uit uw woning

Voordelig een professionele verhuislift huren, niet alleen in Utrecht, maar door heel Nederland? Dat kan! Verplaats eenvoudig grote, zware of gewoon veel spullen naar boven of beneden met een betaalbare verhuislift inclusief bemanning.

Het tillen van veel spullen door een trapgat of trappenhuis is erg zwaar en soms ook onmogelijk. Of u nu in een flat woont, in een woning met verdiepingen of een hoge bedrijfsruimte heeft, uw gehele inboedel moet tijdens de verhuizing toch naar boven of beneden.

De professionele verhuisliften van Verhuisbedrijf Utrecht lossen dit probleem op.

Met een verhuislift krijgt u snel en bekwaam al uw eigendommen van een hogere of lagere verdieping naar de begane grond. Grote meubels, witgoed of en andere grote objecten worden via een groot raam of uw balkon naar beneden gebracht.

Uiteraard is het ook goed mogelijk om een verhuislift te huren voor eenvoudig transport van een zwaardere meubels als banken, bedden en kasten of witgoed zoals een koelkast, wasmachine of droger.

Wilt u voordelig een verhuislift huren in regio Hoeksche Waard/Drechtsteden?

Wilt u voordelig verhuizen met behoud van u rug? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor een goedkope verhuizing of goedkope verhuislift!

Of bel snel 0186 – 758 000 voor meer informatie.

Wanneer moet ik een verhuislift huren?

Een verhuislift wordt meestal gehuurd tijdens een verhuizing vanaf de 2e etage of bij een grote inboedel vanaf de eerste etage. Het is echter ook mogelijk om een verhuislift te huren voor het transport van enkele objecten. Het einddoel blijft hetzelfde: snel en moeiteloos zware en grote voorwerpen verplaatsen en blessures en schade voorkomen.

Onze verhuislift kan een hoogte bereiken van 33 meter en heeft een laadgewicht van 450 kilogram.

Verhuisliften zijn vooral handig als u een of meerdere van de volgende producten naar verschillende verdiepingen wilt brengen:

Verhuislift 1 uur

79,- Voor enkele items
 • Inclusief lift bediener die mee helpt
 • Verhuis snel en gemakkelijk enkele objecten
 • Inzetbaar tot de 11e etage!
 • Gratis bruikleen van verhuisdekens
 • Extra uren €60.-

Verhuislift 2 uur

179,- Voor meerdere items
 • Inclusief lift bediener die mee helpt
 • Verhuis snel en gemakkelijk enkele objecten
 • Inzetbaar tot de 11e etage!
 • Gratis bruikleen van verhuisdekens
 • Extra uren €60.-

Verhuislift 3 uur

179,- Voor veel goederen
 • Inclusief lift bediener die mee helpt
 • Verhuis snel en gemakkelijk enkele objecten
 • Inzetbaar tot de 11e etage!
 • Gratis bruikleen van verhuisdekens
 • Extra Korting op uren! €50.- voor extra uren

Voldoende ruimte voor de verhuislift

Naast de juiste ondergrond en de hellingshoek is er voldoende ruimte nodig voor het plaatsen van de verhuislift. In de meest ideale situatie staan we op een parkeerplaats onder het raam of onder een balkon.

Wilt u een verhuislift huren en heeft u een verhuisafspraak met ons gemaakt? Plaats dan een bordje bij de parkeerplaats of zet er tijdig uw eigen auto neer. Dan weet u zeker dat we de verhuislift op de verhuisdag kunnen plaatsen.

Houd er rekening mee dat het over het algemeen niet is toegestaan om de rijbaan en het rijverkeer te belemmeren.

Woont u direct aan een drukke weg? En is er geen andere mogelijkheid dan het plaatsen van de verhuislift op de openbare weg?

Neem dan vooraf contact op met de gemeente voor een vergunning. U kunt een aanvraag indienen om tijdelijk op de rijbaan te mogen staan. Probeer duidelijk aan te geven dat u de verhuislift maximaal een bepaalde tijd gebruikt, zodat de overlast beperkt blijft. Vraag onze verhuisspecialisten om advies als u dit nodig heeft.

WhatsApp Image 2021-02-20 at 13.10.02