Bedrijfsverhuizing: snel, verzekerd en voordelig!

Gaat uw kantoor, bedrijf of instelling verhuizen? En wilt u verhuizen zonder dat uw organisatie stilstaat? Laat uw inboedel snel en veilig verhuizen door een echte specialist.

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard levert betaalbare en op maat gemaakte bedrijfsverhuizingen.

Een zakelijke verhuizing brengt veel voorbereiding, werk en risico’s met zich mee. Door middel van een goede planning en een strakke voorbereiding minimaliseert Verhuisbedrijf Utrecht de gevolgen voor uw bedrijf. In de meeste gevallen is een zakelijke verhuizing binnen 1 dag geregeld.

Klein bedrijfspand of juist een groot kantoorgebouw? We hebben voor elke situatie de meest geschikte oplossing. Door onze flexibele en efficiënte aanpak zijn uw medewerkers weer snel aan het werk.

Kies de bedrijfsverhuizing die het best bij uw situatie past Bij Verhuisbedrijf Hoeksche Waard is iedere bedrijfsverhuizing bespreekbaar. Om u een idee te geven bespreken we hier de drie meest gekozen bedrijfsverhuizingen.

Optie 1 – Standaard bedrijfsverhuizing:
Deze optie is geschikt als uw het personeel van de organisatie bijvoorbeeld mee helpt tijdens de verhuizing. Dit is tevens de voordeligste optie.
Optie 2 – Bedrijfsverhuizing + (de-)montage werkzaamheden:
We adviseren optie 2 indien er te weinig tijd en/of kennis aanwezig is om de meubels te (de)monteren.
Optie 3 – Full-service bedrijfsverhuizing:

Wanneer u de gehele verhuizing van A tot Z wilt laten verzorgen, adviseren wij u om gebruik te maken van optie 3.

Kwalitatieve inpakmaterialen nodig?
Beschadigde meubels, servies of andere spullen zijn uiteraard niet wenselijk. Bestel sterke professionele verhuismaterialen bij Verhuisbedrijf Hoeksche Waard en bescherm uw spullen. In onze verhuiswebshop vindt u onder andere matrashoezen, verhuisdozen en wikkelfolie.

Extra verhuisdiensten voor meer tijdwinst
Een bedrijfsverhuizing vraagt vaak om meer aandacht dan een particuliere verhuizing. Daarom biedt Verhuisbedrijf Hoeksche Waard extra verhuisservices aan waardoor wij zelfs de meest complexe zakelijke verhuizingen kunnen uitvoeren.

Opleverklaar maken bedrijfspand

Wanneer u het oude bedrijfspand verlaat, is de kans groot dat u het netjes moet opleveren. We helpen u graag met het nakomen van de afspraken die zijn gemaakt met de verhuurder of nieuwe koper van het pand.

Gaten in de muren vullen, de vloer verwijderen of het pand bezemschoon of stofzuigschoon opleveren, behoort bij ons tot de mogelijkheden.

In- en uitpakservice

Onze inpakkers helpen uw bedrijf bij het in- en uitpakken van alle objecten. Professioneel inpakmateriaal beschermt zowel kleine als grote spullen tegen schade tijdens de verhuizing.

Uw inrichting, bestaande uit onder meer meubels, elektronica en kantoorartikelen, wordt uitstekend beschermd door professionele inpakmaterialen zoals inpakpapier, noppenfolie, en wikkelfolie. Dit voorkomt beschadigingen tijdens transport.

Verhuislift: sneller en voordeliger

Een bedrijfsverhuizing is vaak gecompliceerder dan een particuliere verhuizing. Het kost daarom vaak veel tijd om alle spullen vanaf een hogere verdieping naar beneden of boven te brengen.

Indien er geen goederenlift aanwezig is biedt onze verhuislift in de meeste gevallen uitkomst. De verhuislift is de ideale oplossing om veel (zware en grote) objecten snel en veilig naar de begane grond te vervoeren. Het verhuisproces wordt in de meeste gevallen veel korter, waardoor het voordeliger is dan het inhuren van meer mankracht.

HLS Group - Snel en vakkundig

Klusjesmannen maken uw pand instapklaar
Onze ervaren klussers helpen u met alle overgebleven klusjes in het nieuwe bedrijfspand. Ze kunnen onder andere de volgende klussen uitvoeren:

Tip: Vergeet niemand te informeren over uw bedrijfsverhuizing
Een bedrijfsverhuizing betekent veel administratieve veranderingen voor uw werknemers, klanten, partners en anderen. Het is daarom verstandig om op tijd een bedrijfsverhuizing door te geven.

De volgende personen of bedrijven moet u in ieder geval niet vergeten te informeren van uw verhuizing:

Vergeet ook niet om op uw website, uw mail en voor andere (klassieke) communicatiemiddelen de nieuwe bedrijfslocatie door te voeren. Daarnaast is het ook verstandig om de nieuwe bedrijfsgegevens door te geven aan “Google Mijn Bedrijf”. Zo is uw nieuwe bedrijfslocatie ook op internet weer up-to-date en voorkomt u dat men nog bij het oude adres aan komt.

Vragen of gewoon meer informatie nodig?

Vraag direct een offerte aan en ontvang de zelfde werkdag nog een vrijblijvende offerte!

Of bel snel 0186 – 758 000 voor meer informatie.